Verktygen som får er att lyckas

Ett brett utbud av marknadstjänster

Vilken bemanning behöver ni på marknadssidan just nu? En kompetent marknadschef, en effektiv marknadsassistent eller kanske en kommunikatör som sköter era sociala medier?

Genom Stenholm Group kan ni hyra precis den kompetens ni behöver – oavsett om det gäller 8 h per vecka eller heltid två veckor i månaden. Tillsammans kan vi hitta rätt lösning för just era behov.

Jobbar du som marknadschef, marknadskoordinator, marknadsassistent eller kommunikatör idag? Känner du att du skulle vilja ha ett mer flexibelt arbetsliv, där du själv till stor del kan styra dina tider? Eller vill du ha nya utmaningar och roligare uppdrag?

Du slipper sälja in dig själv – det löser vi. Vi sköter marknadsföringen, och ordnar med administration och avtal. Och om du behöver vidareutbildning kan vi såklart fixa det också.

Vi brinner för att få ert företag att lyckas. Vi vet att ni når dit genom att säkerställa att ni har rätt marknadskompetens på plats, och att ni lägger fokus på de delar i ert varumärkesbyggande och marknadsföring som verkligen ger resultat.

Alla företag behöver inte anställa eller hyra in en konsult, men de allra flesta mår bra av konkreta, smarta marknadsinsatser. Med vår rådgivning får er verksamhet exakt de insatser som behövs, i den omfattning ni behöver.