Nya & befintliga målgrupper via sociala medier

Paid Social

Datadriven annonsering på Sociala Medier

Vi hjälper er att skapa och optimera lönsamma kampanjer via annonsering på sociala medier. Genom beprövade metoder och strategier så arbetar vi datadrivet med paid social, där vi maximerar avkastningen för att ni ska nå lönsam tillväxt. Vi arbetar på alla stora plattformar, Meta (tidigare Facebook), Instagram, Youtube, Tik Tok och LinkedIn.

Nå nya kunder eller bearbeta besökande målgrupp

Vi hjälper dig att sätta upp rätt strategier för er Facebook-annonsering eller kampanjer på Instagram. Baserat på era affärsmål så identifierar vi rätt strategier och tillämpar beprövade metoder för att effektivt öka lönsamheten på era annonser i Sociala Medier. Vi hjälper er att nå nya målgrupper via en av världens största plattform med enorm mängd målgruppsdata, eller/och sätter upp retargeting-kampanjer för att maximera värdet av tidigare besökare.

Hör av dig till Patrick på tel 076 – 391 60 00 eller skicka ett mejl till info@stenholmgroup.com så sätter vi igång direkt.

Att annonsera på Facebook, Instagram och andra sociala medier är generellt väldigt kostnadseffektivt och går att styra mot lönsamhetsmål. Vi kan hjälpa er med allt från teknisk uppsättning med API-nycklar till konfigurering av katalogförsäljning, dataanalys, optimering och creatives. Självklart arbetar vi alltid strategiskt med kampanjuppsättningarna från grunden, för att bygga strukturerade annonskonton för era paid social annonskonton.

Vi bokar in ett möte med dig

Boka mediarådgivning