Rätt kompetens, snabbt och effektivt

Om Stenholm Group

Passion för marknadsutveckling

För att få bäst resultat inom marknadskommunikation och varumärkesutveckling krävs både passion och kompetens.

Stenholm Group arbetar med utvalda konsulter och smarta marknadsinsatser för att leverera konkreta resultat. Vi identifierar rätt målgrupper, analyserar marknaden och vilka insatser som passar just er, samt i vilken omfattning just ni behöver stöd. Sedan använder vi analyserna i marknadsinsatser av hög kvalitet som anpassats efter varje kunds behov.

Vi vet hur man effektiviserar och förbättrar erbjudanden, kundkontakter och övergripande strategier. Vårt mål är alltid att öka lönsamheten och stärka ert varumärke, och hjälpa er att sticka ut i det digitala bruset.

Vår gedigna erfarenhet inom marknadsutveckling gör oss till den kompletta samarbetspartnern inom kommunikationsstrategier, varumärke och marknadsföring.

Några av vinsterna med att anlita kompetent hjälp inom marknadsutveckling är ökad varumärkeskännedom, större kundlojalitet, en starkare position på marknaden och bättre resultat. Det frigör också mer tid till er kärnverksamhet, samtidigt som det är kostnadseffektivt och ökar försäljningen.

Insatser inom marknadsföring och kommunikation

Även om Stenholm Group började med uppdrag i form av varumärkesstrategier, kundkommunikation och marknadsutveckling, blev det snart tydligt att de flesta företag också behöver mer operativa marknadsåtgärder. Därför erbjuder vi ett helhetsgrepp på marknadsföring och kommunikation. Helt skräddarsytt efter era behov, och alltid med fokus på resultat.

Grundaren Patrick Stenholm startade Stenholm Group för att erbjuda företag rätt kompetens, erfarenhet och insatser inom marknadsföring och kommunikation genom effektiva konsulter, smart bemanning och professionell rådgivning. Alla kan få bättre marknadsresultat med rätt kompetens på rätt plats ‒ och i rätt omfattning!

Hyr Marknadsresurser Mediarådgivning Kontakta oss

Mediarådgivning

Tidigare samarbeten