Dominera sökmotorer med sökmotorannonsering

Google Ads

Öka er digitala försäljning

Vi hjälper er att vinna fler marknadsandelar med mer trafik och konverteringar genom effektivare Google annonsering. Vårt team har gedigen erfarenhet med allt från uppsättning av nya Google Ads-konton till löpande kampanjoptimering av sök, display, youtube, shopping och performance max. Vi hjälper allt från små till stora företag med deras Google Ads (tidigare Adwords) inom både B2C och B2B.

Fördelar med annonsering via Google Ads

De stora fördelarna med Google Ads är att man kan skapa presterande kampanjer med resultat direkt till skillnad mot SEO (sökmotoroptimering). En annan fördel är att även med en SEO-strategi så tar det oftast längre tid att vinna sökordsplaceringarna på Google, men genom bra kampanjuppsättningar genom Google Ads kan man synas högre i söket omgående, för att skapa snabbare resultat. Det är dock viktigt att parallellt med Google annonsering även arbeta systematiskt med sin SEO-strategi. För e-handlare finns det även större vinster att hämta med Google Ads då vissa funktionaliteter och placeringar endast går att nå genom just annonsering. Eller det kanske viktigaste för e-handelsföretag, just Google shopping, är viktigt att dominera för att öka sin digitala försäljning.

Generellt så brukar man även kunna skapa snabba resultat och se en förändring genom ökad försäljning direkt via Google Ads. Anledningen är att sökmotorannonseringen oftast når ut relativt direkt (behöver godkännas av Google) medan SEO oftast behöver tid för att ranka högre och möjliggöra för fler backlinks.

Erfarna Google kontospecialister

Oavsett var ni är i processen med er digitala marknadsföring och Google Ads, så kan vi bistå i arbetet med att effektivisera era kampanjuppsättningar för att öka era konverteringar, ROAS (Return on Ad Spend), POAS (Profit on Ad Spend) eller leadsgenerering via sökmotorer. Vi har erfarenhet av att arbeta med olika storlekar på budgetar för Google Ads, och det är just det fina med denna kanalen, att man kan själv styra annonseringskostnaderna. I takt med resultaten, och att ROAS ökar, så kan man även skala upp sina Google Ads-kampanjer för än högre intäkter.

Vi har arbetat med flera e-handelsföretag med dokumenterat goda resultat. Tänk att öka er ROAS, att öka era intäkter och lönsamhet via Google Ads.

Vi säkerställer alltid att teamet är väl utbildade med både en god utbildningsbakgrund men framförallt med de senaste Google certifieringarna och liknande för att hela tiden vara up-to-date med de senaste Best practise inom Google Ads.

Sveriges bästa Google Ads byrå

Vi kanske inte är den absolut bästa, det finns väldigt många bra konkurrenter, men vi gör alltid det lilla extra för våra kunder och strävar alltid efter att skapa resultat och lönsamhet för våra kunder. För oss spelar inte budget eller vilket paket du väljer någon roll, vi är dedikerade och prioriterar alla våra kunder lika högt. Oavsett vilken Google Ads byrå eller digital marknadsföringsbyrå som Google Ads specialisten arbetar på, så bör de alltid arbeta för kundens bästa. Det är vårt löfte till dig som kund, att alltid jaga bättre resultat för ditt företag, och att alltid hålla dig uppdaterad med löpande uppföljningar.

Microsoft Bing Annonsering

Utöver den gigantiska sökmotorn Google, så finns även Microsoft Ads som också tillhandahåller annonsering via deras kanaler. Även om Google generellt är det första och mest prioriterade området för de flesta företagen så bör man inte glömma bort Microsoft sökmotor. Det finns ändå ett stort antal potentiella kunder som använder Microsoft för sina sökningar online. Precis som med Google Ads så går det att bygga upp Microsoft Ads och deras annonseringskampanjer på ett liknande sätt som Google, där man kan styra utifrån lönsamhet, ROAS och POAS.

Så går det till – vår 3-stegsprocess

1

Kostnadsfri Analys

Efter er kontakt så genomför vi en kostnadsfri analys av era befintliga konton.

2

Uppföljning

Vi presenterar vad vi har hittat och hur vi hade kunnat hjälpa er att förbättra er Google annonsering. Utifrån era förutsättningar och affärsmål så sätter vi en plan framåt.

3

Optimering & Resultatuppföljning

Vi kan hjälpa er med både kontouppsättning till löpande optimering. Vid löpande arbete så är det viktigt för oss att aktivt arbeta med uppföljning av kampanjer med även att följa upp med er som uppdragsgivare. Tillsammans tittar vi på nyckeltalen som krävs för att uppnå ert affärsmål och hur kampanjerna presterar.