Bolla dina idéer med oss

Professionell
mediarådgivning

Smartare marknadsinsatser och medienärvaro

Vilka kanaler använder ni för marknadsföring och varumärkeskännedom idag? Känns det svårt att planera bra synlighet i media? Har ni tänkt över hur ni bör uppdatera utskick och SEO med tiden? Får ni de resultat som ni önskar av era marknadsinsatser idag?

Vår övertygelse är att tillväxt kommer från smart optimering – inte enbart köpkraft. Genom kreativitet och gedigen kunskap inom området bevisar vi för våra kunder att vi kan bidra till att generera lönsamma marknadsprojekt. Marknadsinsatser som stärker varumärket och verkligen ger ett mervärde. Och detta utan att ni måste anställa eller ta in en konsult.

Rådgivning och exakt den hjälp ni behöver

Professionell medierådgivning via Stenholm Group anpassas helt efter era behov. Det passar speciellt de företag som behöver hjälp med marknadsföringen, men egentligen inte behöver en deltidskonsult utan bara punktinsatser då och då.

Vi ger råd och stöd och går in som en marknadschef, men bara i exakt de insatser som ni behöver, från utformning av nyhetsutskick och annonser på sociala medier, till SEO och SEM på er sajt. Detta är bara några exempel på vad vi kan hjälpa till med.

Hör av dig till Patrick på tel 076 – 391 60 00 eller skicka ett mejl till info@www.stenholmgroup.com så sätter vi igång direkt.

I genomsnitt sänker vi våra samarbetspartners mediekostnader med ca 50 % om året. Genom en bra struktur och planering av mediaköp omvandlar vi tidigare kostnader till bra investeringar. Vi säkerställer att det finns en taktisk plan som ligger i linje med era strategiska visioner, och hjälper er gärna hela vägen.

Vi bokar in ett möte med dig

Boka mediarådgivning