Höj kompetensen inom marknad och kommunikation

Hyr marknadsresurs

Rätt marknadsinsats

Stenholm Group erbjuder kvalitetssäkrade marknadsresurser, helt baserade efter era behov. Från korta uppdrag till deltid, eller mer. Ni undviker riskerna som det innebär att rekrytera och anställa. Samtidigt får ni kvalificerad marknadskompetens oavsett om det gäller Google Ads (tidigare AdWords), Paid Social, CRM/Marketing Automation eller SEO.

Rätt person på rätt plats

Rätt person på rätt plats skapar förutsättningar för att ni ska driva era marknadsinvesteringar framåt, oavsett om era marknadsstrategier är lönsamhet eller tillväxt. Vi erbjuder specialistkompetens inom digital marknadsföring med fokus på SEO, SEM, Google Ads, Microsoft Bing, Paid Social, emailmarknadsföring och CRM/MA. Om ni söker konsulter för att komplettera er inhouse-avdelning, befintlig SEO byrå eller Google Ads byrå eller interimlösningar så har vi rätt person för uppdraget! Vi förstår vikten av att kompetens och person behöver matchas för ett lyckat uppdrag.

Mätbara målsättningar ligger alltid till grund för våra uppdrag. Det stimulerar till ständig utveckling, och ger konkreta resultat. Vår målsättning är att alltid skapa en bra, långsiktig utveckling för våra kunder.

Rätt kompetens

Oavsett vilka utmaningar ni står inför så har vi rätt konsulter för uppdraget. Oavsett om ni söker en marknadschef, marknadskoordinator eller performance specialist på deltid eller heltid.

Vi matchar rätt person med rätt uppdrag baserat på kompetens, branscherfarenhet och budget med era målsättningar i fokus. Oavsett om ni behöver en marknadsresurs på 25 %, 75 % eller 100 %.

Vi arbetar kontinuerligt med att bredda och utbilda vårt nätverk av konsulter, för att säkerställa att ni möter pålitliga, kompetenta konsulter.

Våra marknadskonsulter kommer till er med erfarenhet, etablerade verktyg och metoder som genererar resultat omgående. Vi kan hjälpa er att utveckla och implementera en stark marknadsplan, som är kopplad till er affärsplan, för att definiera ett systematiskt arbete med er marknadsutveckling. Eller stötta er i de konkreta insatser som ni behöver för att lyfta verksamheten ytterligare en nivå.

Så går det till – vår 3-stegsprocess

1

Rätt marknadsresurs

Tillsammans analyserar vi era behov och fastställer era målsättningar. Sedan tillsätter vi rätt kandidat för uppdraget. Vi tillämpar alltid personliga möten för att kunna garantera hög kvalitet.

2

Marknadsutveckling

Beroende på uppdraget, påbörjar vår konsult arbetet med er marknadsplan, framtagning av strategi eller optimering av befintliga kanaler.

3

Resultatuppföljning

Löpande uppföljning är grundläggande för ett gott resultat inom marknadsföring. Vi utgår alltid från era målsättningar för att utvärdera resultatet.