Höj kompetensen inom marknad och kommunikation

Hyr marknadsresurs

Rätt marknadsinsats

Stenholm Group erbjuder kvalitetssäkrade marknadsresurser, helt baserade efter era behov. Från korta uppdrag till deltid, eller mer. Ni undviker riskerna som det innebär att rekrytera och anställa. Samtidigt får ni den kompetens och bemanning som behövs för fortsatt marknadsutveckling.

Rätt kommunikation

Rätt kommunikation skapar relationer, affärsmöjligheter och stärker ert employer brand. Er marknadsutveckling är vår prioritet!

Av erfarenhet från strategisk varumärkesutveckling med stora varumärken vågar vi påstå att vi är specialister på kommunikation, med spetskompetens inom varumärkesstrategi. Vi arbetar också med digital marknadsföring (SEO, nyhetsutskick, sociala medier, och så vidare) och olika typer av medieplanering och målgruppsanalys.

Mätbara målsättningar ligger alltid till grund för våra uppdrag. Det stimulerar till ständig utveckling, och ger konkreta resultat. Vår målsättning är att alltid skapa en bra, långsiktig utveckling för våra kunder.

Rätt kompetens

Vår kandidatbank består av utvalda marknadschefer, marknadskoordinatorer, VD:ar, försäljningschefer och liknande, med erfarenhet från spännande positioner runt om i Sverige.

Vi matchar rätt person med rätt uppdrag baserat på kompetens, branscherfarenhet och budget med era målsättningar i fokus. Oavsett om ni behöver en marknadsresurs på 25 %, 75 % eller 100 %.

Vi arbetar kontinuerligt med att bredda och utbilda vårt nätverk av konsulter, för att säkerställa att ni möter pålitliga, kompetenta konsulter.

Våra marknadskonsulter kommer till er med etablerade verktyg och metoder som ger omgående resultat. Vi kan hjälpa er att utveckla och implementera en stark marknadsplan, som är kopplad till er affärsplan, för att definiera ett systematiskt arbete med er marknadsutveckling. Eller stötta er i de konkreta insatser som ni behöver för att lyfta verksamheten ytterligare en nivå.

Så går det till – vår 3-stegsprocess

1

Rätt marknadsresurs

Tillsammans analyserar vi era behov och fastställer era målsättningar. Sedan tillsätter vi rätt kandidat för uppdraget. Vi tillämpar alltid personliga möten för att kunna garantera hög kvalitet.

2

Marknadsutveckling

Beroende på uppdraget, påbörjar vår konsult arbetet med er marknadsplan, framtagning av strategi eller optimering av befintliga kanaler.

3

Resultatuppföljning

Löpande uppföljning är grundläggande för ett gott resultat inom marknadsföring. Vi utgår alltid från era målsättningar för att utvärdera resultatet.