Bolla dina idéer med oss

Strategisk
digitalbyrå

Smartare & Effektivare marknadsinsatser

Rätt kanalstrategier, optimering och löpande analys är fundamentalt för utväxling på sina marknadsinsatser, oavsett om det gäller Google Ads, Microsoft Bing, Meta-annonsering, SEO eller emailmarknadsföring. Får ni de resultat som ni önskar av era marknadsinsatser idag?

Vår övertygelse är att lönsamhet och tillväxt kommer från analys och smart optimering – inte enbart köpkraft. Genom kreativitet och gedigen kunskap inom området bevisar vi för våra kunder att vi kan bidra till att generera lönsamma marknadsprojekt. Marknadsinsatser som ökar konverteringar, driver trafik och stärker varumärket vilket verkligen genererar ett mervärde.

Rådgivning och exakt den hjälp ni behöver

Istället för att leta efter en Google Ads (tidigare AdWords) byrå eller SEO byrå, så erbjuder vi möjligheten till att nå rätt specialistkompetenser baserat på era behov. Det passar speciellt de företag som behöver hjälp med digital marknadsföring och marknadsstrategier, som inte har lyxen att kunna unna sig en Google Ads byrå, en SEO byrå och Webbyrå samtidigt. Vi erbjuder konsulter på deltid eller för särskilda projekt och punktinsatser för maximalt värde.

Vi erbjuder tjänster inom SEO, SEM, organiskt och annonsering via sociala medier eller CRM/MA. Detta är bara några exempel på vad vi kan hjälpa till med.

Hör av dig till Patrick på tel 076 – 391 60 00 eller skicka ett mejl till info@www.stenholmgroup.com så sätter vi igång direkt.

Genom struktur och planering så omvandlar vi tidigare marknadskostnader till bra marknadsinvesteringar i kanalerna som konverterar och driver trafik från era kunder. Allt från kampanjannonsering till full funnel-annonsering. Vi säkerställer att det finns en taktisk marknadsplan som ligger i linje med era strategiska affärsplaner, och hjälper er gärna hela vägen.

Vi bokar in ett möte med dig

Boka mediarådgivning